Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

greek ict forum 2018

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 20o Ετήσιο Συνέδριο “Greek ICT Forum” στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 2 στην Αθήνα.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλέπικοινωνιών και Ενημέρωσης και την υποστήριξη θεσμικών και επαγγελματικών Φορέων όπως ο ΣΕΠΕ, η Hepis ο ΣΕΚΕΕ, η Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας κ.α.

oaed

Έναρξη «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης για 5.500 ανέργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς»

PEEGEP

Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου (ΠΕΕΓΕΠ), εκπροσωπώντας το σύνολο των Γεωτεχνικών Επιστημόνων που εμπλέκονται άμεσα με την μελέτη, την υλοποίηση και τη διαχείριση Έργων Πρασίνου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα του επαγγέλματος του Μηχανικού με βάση το Π.Δ. 99/2018

Gavroglou nea photo

Κοινή ανακοίνωση προς τον Υπουργό παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου εξέδωσαν από κοινού τα τμήματα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, Γεωλογίας του ΑΠΘ και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα του επαγγέλματος του Μηχανικού με βάση το Π.Δ. 99/2018 σε σχέση με αυτά του Γεωλόγου.

Tmhma Dasologias kai Fysikou Periballontos

Μετά από συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος εξέδωσε απόφαση την οποία απέστειλε προς τον Υπουργό παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου καθώς και όλα τα αρμόδια όργανα αναφορικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα του επαγγέλματος των Μηχανικών με βάση το Π.Δ. 99/2018

PROSKLISI etisias omilias EGE

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δρ. Νικόλαος Ζούρος θα πραγματοποιήσει ομιλία στα πλαίσια της καθιερωμένης Ετήσιας Ομιλίας "Γ.Μαρίνος - Ι.Παπασταματίου" που διοργανώνει η Ελληνική Γεωλογική Εταιρία.