Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 geoparksΗ Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, κα Μαρία Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου Τζιτζικώστα, και ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων, Καθηγητής Νικόλαος Ζούρος, σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Νέου Προγράμματος της UNESCO που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:30 στο Aμφιθέατρο Γ. Κρανιδιώτη, Υπουργείο Εξωτερικών,  Ακαδημίας 1, 10027 Αθήνα.

 

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας

Το Εργαστήριο Εδαφομηχανικής ΕΜΠ διοργανώνει το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο με τίτλο « International Conference on Natural Hazards and Infrastructure» στις 28-30 Ιουνίου, 2016 στα Χανιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://iconhic2016.com.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Καλείστε στην παρουσίαση του βιβλίου "Γεωλογία της Ελλάδας" του Καθηγητή Γεωλογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριου Παπανικολάου.


Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.30 στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου "Οι φίλοι της Μουσικής" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα).

Σας ανακοινώνουμε την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου Γρηγορίου Παναγιωτίδη,  ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας κατά την περίοδο 1975-77. Ο Γρηγόριος Παναγιωτίδης, μετά από μια μακρά και καρποφόρα πορεία στο χώρο των Γεωεπιστημών, τιμήθηκε για τη συνεισφορά του από την Ε.Γ.Ε. στη συμπλήρωση των 50 ετών λειτουργίας της Εταιρίας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 10/11/2015 και ώρα 16:00 από το νεκροταφείο Βύρωνα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

η Ελληνική Επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας εκφράζει τη βαθιά θλίψη για την πρόωρη απώλεια του άξιου και αγαπητού μας συναδέλφου γεωλόγου Γεώργιου  Αρανίτη.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 16:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί συμβολικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με επιθυμία τηςοικογένειάς του.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 η ημερίδα με τίτλο:

ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: Όραμα για εκπαίδευση και διεθνή γεωτουρισμό

που διοργανώθηκε από το ΙΓΜΕΜ σε συνεργασία με το Δήμο Λαυρεωτικής.

Η αφίσα και το πρόγραμμα της ημερίδας.