Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΣ ΕΓΕ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2/8/2023

Αγαπητοί  Συνάδελφοι

Μετά την απόφαση που ελήφθη στην τελευταία Καταστατική Συνέλευση της ΕΓΕ οι επόμενες αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των οργάνων διοίκησης των Επιστημονικών Επιτροπών της Εταιρείας θα διεξαχθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία και με προσωπική προσέλευση την ημέρα των εκλογών.

Οι αρχαιρεσίες προγραμματίζονται να γίνουν εντός του έτους 2023 και σύντομα θα σας ανακοινωθεί η συγκεκριμένη ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης  καθώς και οι οδηγίες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας  το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να στείλει έγκαιρα την λίστα των τακτικών και οικονομικά τακτοποιημένων  μελών της στην Εταιρεία που θα αναλάβει να διεξαγάγει τις αρχαιρεσίες με  ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Σύμφωνα με το άρθρο 13.2 του Καταστατικού δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που θα έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (οφειλές σε εκκρεμότητα και πληρωμένη η συνδρομή του 2022).

H οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει καταθέτοντας την οφειλή σας στην Tράπεζα Πειραιώς, στον λογαριασμό της Εταιρείας μας που είναι: ΙΒΑΝ –GR 1501710240006024040030041,  Αρ.Λογ/μου-Αccount 6024-040030-041.

Με επιστολή από το Δ.Σ. θα ειδοποιηθούν όλα τα μέλη  για την οικονομική εκκρεμότητα του καθένα με την παράκληση να τακτοποιήσουν τα οφειλόμενα. Αν  δεν τακτοποιηθεί η οικονομική εκκρεμότητα στο χρονικό διάστημα που θα σας γνωστοποιηθεί, το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο, για να αποφευχθούν προβλήματα στην διεξαγωγή των αρχαιρεσιών με  ηλεκτρονική ψηφοφορία, να εφαρμόσει το άρθρο 5.5 του Καταστατικού της Εταιρείας και να αναστείλει την ιδιότητα  του τακτικού μέλους για όσο διάστημα εξακολουθεί να υπάρχει οικονομική υποχρέωση του μέλους. Στο χρόνο αναστολής, το τακτικό μέλος χάνει τα δικαιώματα των τακτικών μελών της παραγρ..4 του άρθρου 4 του καταστατικού (μεταξύ των οποίων και η εκλογή των αιρετών οργάνων διοίκησης και λειτουργίας της ΕΓΕ), χωρίς να απαλλάσσεται από τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από αυτό. Από την ανωτέρω απόφαση εξαιρούνται όσα μέλη προσέλθουν προσωπικά στον χώρο των εκλογών και τακτοποιήσουν εκεί τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στην ΕΓΕ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο Πρόεδρος της ΕΓΕ                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Δρ Αθανάσιος Γκανάς                                               Δρ Τριαντάφυλλος Κακλής